Heeft u vragen?

Reserveringen en lidmaatschappen

Heeft u vragen met betrekking tot reserveringen of lidmaatschappen? Hieronder staan enkele veelgestelde vragen, mocht u vraag met bijbehorend antwoord er niet tussen staan kunt u contact opnemen door een mail te sturen naar info@padelclubvictoria.nl

Hoe kan ik een padel baan reserveren?

Je kan zelf gemakkelijk een padelbaan reserveren via het online reserveringssysteem. Klik op de reserveerknop op www.padelclubvictoria.nl of op deze link. Om online te reserveren moet u zich eerst registreren in het reserveringssysteem. U kunt zich registreren op de pagina waar u kunt inloggen of via deze link. U ontvangt bij het registreren direct uw inloggegevens om gebruik te maken van het reserveringssysteem. Let op, de bevestigingsmail kan in de spam box komen. Zie voor een uitgebreide beschrijving met foto’s de handleiding online reserveren op deze pagina.. 

Moet ik lid zijn om een baan te reserveren?

Nee, het is niet nodig om lid te zijn. Je moet je wil registeren in het reserveringssysteem om te kunnen reserveren. Toch graag lid worden? Kijk dan voor de verschillende lidmaatschappen op www.padelclubvictoria.nl/lid-worden

Voor hoelang kan ik een baan reserveren?

Een reservering is altijd minimaal 1 uur en maximaal 1,5 uur. 
Met de uitzondering van maandag t/m donderdag van 18.00-21.30, waarbij er maximaal 1 uur gereserveerd kan worden.

Ik wil reserveren voor een groep, kan dat?

Ja, het is mogelijk om voor grotere groepen te reserveren. We kunnen ook clinics of kleine toernooien verzorgen. Reserveren kan niet online, maar stuur een mail naar info@padelclubvicotoria.nl met jouw wensen.

Ik heb gereserveerd en de reservering moet geannuleerd worden

Reserveringen door leden of reserveringen van/met gasten kunnen online worden geannuleerd. Hierbij gelden de volgende regels:
a. Reserveringen m.b.t. kunnen tot 3 uur op voorhand zonder consequenties worden geannuleerd. Gemaakte kosten worden niet terugbetaald. De Speler/Deelnemer krijgt in dit geval een krediet toegeschreven voor de volgende reservering.
b. Wordt een reservering minder dan 3 uur vooraf geannuleerd of is er sprake van een zgn. ‘no show’ dan zal dit resulteren in annuleringskosten. De annuleringskosten zijn gelijk aan de prijs voor de gereserveerde baan

Ik heb een Erasmus Sport lidmaatschap, hoe kan ik padel spelen op Victoria?

Activeer je Erasmus Padel lidmaatschap in twee stappen:
1. Om gratis Padel te kunnen spelen kan je HIER een account aanmaken. (bevestigingsmail kan in de spam terecht komen)
2. Stuur vervolgens een mail naar info@padelclubvictoria.nl met de volgende gegevens:
– volledige naam
– geboortedatum
– foto van je Erasmus sportpas (incl. nummer)
Je ontvangt per mail een bevestiging zodra het lidmaatschap is geactiveerd.

Ik ben lid van Onefit, hoe kan ik padel spelen op Victoria?

Om een losse baan te reserveren kan je mailen naar info@padelclubvictoria.nl.
Een OneFit-member mag andere Onefit members of niet-members uitnodigen om mee te gaan. Een niet member betaalt de normale prijs (5,- euro in dal 7,50 euro in piek). Geef aan in de email met wie je komt spelen en of je rackets wilt huren. Rackets kunnen gehuurd worden voor 2,50. Deze kunnen afgehaald worden achter de bar op Victoria.

Ik wil graag padel spelen maar ik heb geen partner

U bent van harte welkom op de racketwissel die we regelmatig organiseren op de zaterdagochtend. Hou de agenda in de gaten.
Ook kunt u zich via de website aanmelden voor een van onze app-groepen of de ladderompetitie. Dit is een ideale manier om in contact te komen met een nieuwe padelspeler. Echt een aanrader!

Ik wil met minder dan 4 personen een baan reserveren, kan dat?

Dat is niet mogelijk, er zijn 4 spelers nodig om te reserveren. U bent van harte welkom op de racketwissel die we regelmatig organiseren op de zaterdagochtend. Hou de agenda in de gaten.

Handleiding online reserveren

Hieronder wordt weergegeven met behulp van afbeeldingen hoe u een reservering kan maken met Baanreserveren.nl. Klik op het vraagstuk wat u heeft en een begeleidende tekst zal u vast verder helpen. Heeft u daarnaast toch nog vragen, dan kunt u contact opnemen met info@padelclubvictoria.nl.

Ga naar de website en klik op reserveer

Op de welkom pagina van deze website wordt aan de rechterhand een knop weergegeven waar u zich kunt aanmelden. Deze knop staat rechts van het nieuws.

Registreer en log in

Kies uw datum, starttijd en veld

Selecteer tijdsslot, medespelers en materiaal

 

Betaal eenvoudig online en voltooi de reservering