Wederom goed nieuws!  Vanaf heden (21 mei) is dubbelen voor iedereen weer mogelijk! Naar aanleiding van de persconferentie van het kabinet zijn de richtlijnen voor padel versneld versoepeld. Spelers mogen vanaf nu ook dubbelen, 4 spelers op de padel baan is nu ook bij vrij spelen toegestaan, mits de 1,5 meter gehandhaafd wordt.

Inmiddels is het reserveringssysteem ook al aangepast. Het is dus weer mogelijk (en verplicht) om met vier spelers een baan te reserveren. Wees je bewust dat er nog steeds aanvullende richtlijnen zijn op de baan en het sportpark.
Daarom graag jullie aandacht voor het volgende:

– Neem voor het spelen de aanvullende richtlijnen door. Je wordt verwacht je hier naar te gedragen.
– Een baan reserveren kan alleen online. Heb je eerder gereserveerd met twee personen en wil je nu spelen met vier? Annuleer dan je reservering en maak direct een nieuwe reservering met vier personen.
– Aangezien we in een overgangsfase zitten is het mogelijk om minimaal 45 minuten en maximaal 90 minuten te reserveren. Met uitzondering van maandag t/m donderdag van 18.00-21.30 dan is het maximaal 60 minuten.
– Het is niet toegestaan op het park aanwezig te zijn zonder reservering van een baan.
– Iedereen kan weer 2 vs. 2 vrij spelen (dubbelen), mits de 1,5 meter gehandhaafd wordt. Dus ook geen box of elleboog!
– Jeugd tot en met 18 jaar mag alleen vrij spelen onder toezicht van een toezichthouder. Wanneer een volwassene van 19 jaar of ouder vrij speelt met jeugdspeler (tot en met 18 jaar) dan fungeert de volwassene als toezichthouder.
– Tijdens een training is het ook nog steeds toegestaan om met vier spelers op een baan te spelen. De leraar houdt direct toezicht en kan daarnaast oefenvormen toepassen waarbij de 1,5 meter afstand wordt gewaarborgd. Neem voor lessen contact op met Arwin via www.padel-only.nl
– Openingstijden van het park kunnen mogelijk afwijken van de normale tijden. Daarnaast is het niet toegestaan op het park te blijven hangen. Na het spelen wordt je verzocht direct het park te verlaten en daarbij de 1,5 meter in acht te nemen. Graag jouw begrip hiervoor.

Tot slot, wil ik jullie verzoeken om rekening met elkaar te houden op de banen, op het park en met je reserveringsgedrag. Kan je overdag spelen? Doe dat dan zo veel mogelijk. Neem altijd 1,5 meter in acht, maar bovenal geniet van het feit dat we weer (bijna) normaal Padel mogen spelen!