Goed nieuws, vanaf morgen (11 mei) is padellen, onder bepaalde voorwaarden, voor iedereen weer mogelijk!

Wij zijn achter de schermen druk bezig geweest om op Victoria coronaproof padel mogelijk te maken. Echter hebben we jullie daar ook voor nodig. Daarom graag jullie aandacht voor het volgende:

– Neem voor het spelen de aanvullende richtlijnen door. Je wordt verwacht je hier naar te gedragen.
– Een baan reserveren kan alleen online, het clubhuis is gesloten.
– Vrij spelen kan voor 19+ alleen 1 vs. 1 (singelen). In het reserveringssysteem kan je met 2 personen de baan voor 45 minuten reserveren.
Vrij spelen kan voor 19+ alleen 2 vs. 2 (dubbelen) wanneer jij en je speelpartner samen onder één dak wonen. Zorg dat jouw adres is opgenomen onder Mijn account. Hier zal op gecontroleerd worden, misbruik zal worden bestraft. In het reserveringssysteem kan je met 4 personen de baan voor 60 of 90 minuten reserveren (zoals normaal).-
Vrij spelen 1 vs. 2  of 2 vs. 2 is niet toegestaan, ook niet wanneer jij en je speelpartner samen onder één dak wonen. De wijkt af van de protocollen van de KNLTB, maar het is gebleken dat dit niet te controleren is en dit ruimte liet voor misbruik. Daarom wordt er een lijn getrokken en alleen 1 vs. 1 toegestaan.
– Tijdens een training is het toegestaan om met vier spelers op een baan te spelen. De leraar houdt direct toezicht en kan daarnaast oefenvormen toepassen waarbij de 1.5 meter afstand wordt gewaarborgd. Neem voor lessen contact op met Arwin via www.padel-only.nl
– Openingstijden van het park kunnen mogelijk afwijken van de normale tijden. Daarnaast is het niet toegestaan op het park te blijven hangen. Na het spelen wordt je verzocht direct het park te verlaten en daarbij de 1,5 meter in acht te nemen. Graag jouw begrip hiervoor.

Tot slot, wil ik jullie verzoeken om rekening met elkaar te houden op de banen, op het park en met je reserveringsgedrag. Velen willen padellen en met de 1 vs. 1 richtlijn is de baanruimte nog schaarser. Kan je overdag spelen, doe dat dan! Neem altijd en 1,5 meter in acht, maar bovenal geniet van het feit dat we weer mogen spelen!

Heel veel plezier en tot op Victoria,

Met sportieve groet,

Pim, namens Padelclub Victoria