Vanaf nu is het mogelijk je in te schrijven voor de NPB najaarscompetitie 2018. Padel is een snel groeiende sport en de NPB verwacht dat er in het najaar meer dan 100 competitieteams meespelen. Wij zijn er klaar voor en hopen jullie ook! 

Via de onderstaande link kun je een team inschrijven:
https://www.setteo.com/torneos/npb-padelcompetitie-najaar-2018

Het is mogelijk in te schrijven op vier niveaus: hoofdklasse, 1klasse, 2klasse en 3klasse. Voor de 1t/m 3klasse geldt een vrije inschrijving. Om in aanmerking te komen voor de hoofdklasse dient het team uit spelers te bestaan uit de top 50 van de NPB ranking. Ook het team dat tijdens de voorjaarscompetitie kampioen zal worden van de 1eklasse kan zich met dat team inschrijven in de hoofdklasse. De NPB zal vervolgens beoordelen of de aangemelde teams kunnen worden toegelaten tot de hoofdklasse. Uitgangspunt is om eenieder op zijn/haar eigen niveau te laten spelen.

De data voor de najaarscompetitie 2018 zijn:
15-16 september
22-23 september

29-30 september
6-7 oktober
13-14 oktober
20-21 oktober
27-28 oktober

Inschrijven is mogelijk tot en met 10 augustus (let op dit is midden in de zomervakantie) en publicatie van de competitie indeling is op 1 september.

Voorwaarden om mee te doen:
– een team moet uit minimaal 4 spelers bestaan. In verband met verhinderingen en eventuele blessures is het echter aan te bevelen dat een team uit minimaal 6 spelers bestaat;
– de competitiebijdrage aan de NPB bedraagt wederom per team € 25; inning zal achteraf plaatsvinden;

– alle spelers hebben een licentie van de NPB voor 2018 en dus ook een SETTEO account;
– de captain is verantwoordelijk voor de inschrijving;

De NPB houdt zich het recht voor om teams anders in te delen afhankelijk van het aantal aanmeldingen per klasse en regio.
Heb je nog vragen, dan kun je die stellen aan competities@padelbond.nl