NK-Padel

Wat leuk dat jij je wilt inschrijven voor het eerste officiële Nederlandse Kampioenschap Padel (NK). Op de banen van Padelclub Victoria in Rotterdam gaan we er een sportief en vooral ook gezellig toernooi met elkaar van maken. De voorbereidingen zijn in volle gang. Hou voor updates onze website www.padelclubvictoria.nl en de social media zoals de Facebookpagina “Padelclub Victoria” in de gaten. Om te mogen deelnemen aan het NK Padel is het verplicht om  de Nederlandse nationaliteit te hebben. Meer weten over het toernooi? Stuur een mailtje naar events@padelclubvictoria.nl
Frequently asked questions:
Q: Wat zijn de speeltijden doordeweeks? A: Voornamelijk in de avonduren.
Q: Speel ik elke dag? A: Nee niet iedere dag, het is een toernooi waarbij de winnaar doorgaat naar de volgende ronde. Wij zijn aan het inventariseren of het mogelijk is om een verliezersronde aan te bieden
Q: Ik heb geen partner, moet ik daar zelf zorg voor dragen? A: Je moet zelf een partner vinden, maar natuurlijk helpen we je graag. Laat het ons weten!
Q: Moet ik lid zijn van Padelclub Victoria om deel te nemen? A: Nee dat hoeft niet, je moet wel lid worden van de NPB (10,- euro voor een jaar)
Q: In welke categorie kan ik mij het beste inschrijven? A: Dit is natuurlijk lastig te zeggen. als richtlijn zou je de speelsterkte van tennis kunnen gebruiken. 7-9: beginner, 4-6: gevorderde, 1-3: wedstrijdspeler.