Heeft u vragen?

Online reserveringen

Heeft u vragen met betrekking tot het online reserveringsprogramma Resengo? Hieronder staan enkele veelgestelde vragen, mocht u vraag met bijbehorend antwoord er niet tussen staan kunt u contact opnemen door een mail te sturen naar info@padelclubvictoria.nl

Hoe maak ik gebruik van online reserveren?

Voor het reserveren van banen kunt u gebruik maken van de reserveerknop op de welkom-pagina of u kunt klikken op deze link.

Hoe meld ik mij aan?

Om online te reserveren moet u zich eerst registreren voor het reserveringssysteem of aanmelden als lid. U kunt zich registreren op de pagina waar u kunt inloggen of via deze link. U ontvangt bij het aanmelden zo snel mogelijk uw inloggegevens om gebruik te maken van het reserveringssysteem.

Hoe maak ik een reservering als lid of fan?

Banen die nog vrij zijn en die u kunt reserveren worden weergegeven met een tijdsaanduiding. Om te resererevn kunt u klikken op een van deze vrije banen. Vervolgens krijgt u de keuze of u lid bent of geen lid, u kiest voor “reserveren voor leden”. U kunt nu uw spelers aangeven. Tot slot kunt u de keuze maken om materiaal te huren en direct te betalen.

Hoe geef ik aan dat ik met een introduce kom?

Wilt u met een introduce komen spelen, vult u dan als person ‘intro’ in en klik op “persoon zoeken”. U kunt vervolgens kiezen voor “Padel introduce”.

Ik heb een blok gereserveerd maar wil graag nog langer spelen kan dat?

Het is niet mogelijk om vooraf meer dan een uur te reserveren omdat we de beschikbare ruimte eerlijk met elkaar willen verdelen. U kunt als lid altijd doorspelen bij voldoende beschikbare banen en met overleg van de bar.

Ik wil niet vooraf betalen maar aan de bar op Victoria

Op dit moment is het nog niet mogelijk om te kiezen tussen betalen via Ideal of ter plaatse. Indien u keost voor ter plaatse dient u zich vooraf te melden bij de bar om de baanhuur te betalen.

Ik ben fan en wil met mijn Padel tegoed betalen

Bij het selecteren van uw naam wordt er automatisch tegoed van uw account afgeschreven. Voor het verhogen van het tegoed kunt u een mail sturen naar info@padelclubvictoria.nl

Ik heb gereserveerd en de reservering moet geanuleerd worden

Tot en met 24 uur van tevoren kunt u zelf de reservering verwijderen en/of verplaatsen.

Ik heb gereserveerd en betaald maar de reservering moet geanuleerd worden

Graag bellen en in overleg met ons de nieuwe afspraak plannen, Wij zetten bij de reservering dat deze is betaald.

Ik heb (prive)les van de Padel-Only, hoe kan ik reserveren?

Dat is niet nodig. De baan wordt door de Padel-Only zelf gereserveerd.

Ik wil graag padel spelen maar ik heb geen partner

U bent van harte welkom tijdens de inloopavonden op maandag en donderdag van 19:00 tot 20:00. Ook kunt u zich via de website aanmelden voor een van onze app-groepen of de ladderompetitie. Dit is een ideale manier om in contact te komen met een nieuwe padelspeler. Echte aanrader!

ik ben al lid en padel alleen, hoe kan ik reserveren?

Dat is niet mogelijk, er zijn 4 leden nodig om te reserveren. U bent van harte welkom tijdens de inloopavonden op maandag en donderdag van 19:00 tot 20:00 uur.

Handleiding online reserveren

Hieronder wordt weergegeven met behulp van afbeeldingen hoe u een reservering kan maken met Resengo. Klik op het vraagstuk wat u heeft en een begeleidende tekst zal u vast verder helpen. Heeft u daarnaast toch nog vragen, dan kunt u contact opnemen met info@padelclubvictoria.nl.

Ga naar de website en klik op reserveer

Op de welkom pagina van deze website wordt aan de rechterhand een knop weergegeven waar u zich kunt aanmelden. Deze knop staat rechts van het nieuws.

Registreer en log in

Kies uw datum, tijd en veld

Selecteer of u al lid bent of niet

Voeg eventueel materiaal toe

 

Kies uw betaalwijze en voltooi de reservering