FAQ – online reserveren

Hieronder staan de meest gestelde vragen (FAQ) over het online reserveren bij Padelclub Victoria. Staat uw vraag er niet tussen, neem dan online contact op via www.padelclubvictoria.nl of bel 010-242 44 25. 

Hoe maak ik gebruik van online reserveren?
Voor het reserveren van banen kunt u gebruik maken van de reserveerbutton op de homepage van www.padelclubvictoria.nl of van deze link.

Hoe meld ik mij aan?
Om online te reserveren moet u zich eerst registreren voor het reserveringssysteem of aanmelden als lid. U kunt zich hier registreren voor het reserveringssysteem en hier als lid. U ontvangt dan z.s.m. uw inloggegevens. Heeft u zich al geregistreerd, dan kunt u inloggen met uw gegevens en direct een reservering maken.

Hoe maak ik een reservering als niet-lid?
Banen die nog vrij zijn en die u kunt reserveren worden weergegeven met een tijdsaanduiding. Om te reserveren kunt u klikken op een van deze vrije banen. Vervolgens krijgt u de keuze of u lid bent of geen lid bent van Padelclub Victoria. U kiest voor “reserveren voor niet-leden”. Uw naam wordt automatisch weergegeven als eerste speler en hoofdboeker. U kunt onderaan de pagina nog extra’s toevoegen zoals rackets en tot slot de reservering bevestigen en betalen.

Hoe maak ik een reservering als lid of fan?
Banen die nog vrij zijn en die u kunt reserveren worden weergegeven met een tijdsaanduiding. Om te reserveren kunt u klikken op een van deze vrije banen. Vervolgens krijgt u de keuze of u lid bent of geen lid bent van Padelclub Victoria. U kiest voor “reserveren voor leden”. Uw naam wordt automatisch weergegeven als eerste speler. U dient echter ook een tweede, derde en vierde speler op te geven. De naam van uw Padel-partners vult u in de overige hokjes in. Daarna klikt u op ‘persoon zoeken’ en klikt u de juiste persoon aan. U kunt onderaan de pagina nog extra’s toevoegen zoals rackets en tot slot de reservering bevestigen en betalen.

Hoe geef ik aan dat ik met een introducé kom?
Wilt u met een introducé komen spelen, vult u dan als persoon ‘intro’ in en klik op ‘persoon zoeken’. U kunt vervolgens kiezen voor “Padel Introducé”.

Ik heb als lid al een blok / uur gereserveerd maar wil graag nog langer spelen, kan dat?
Het is niet mogelijk om vooraf meer dan een uur te reserveren omdat we de beschikbare ruimte eerlijk met elkaar willen verdelen. U kunt als lid altijd doorspelen bij voldoende beschikbare banen en in overleg met de bar.

Ik wil niet vooraf betalen maar aan de bar op Victoria.
Op dit moment is het nog mogelijk om te kiezen tussen betalen via Ideal of ter plaatse. Indien u kiest voor ter plaatste dient u zich vooraf te melden bij de bar om de baanhuur te betalen.

Ik ben fan en wil met mijn Padel tegoed betalen
Bij het selecteren van uw naam wordt er automatisch tegoed van uw account afgeschreven. Voor het verhogen van het tegoed kunt u een mail sturen naar info@padelclubvictoria.nl

Ik heb gereserveerd en de reservering moet geannuleerd worden.
Tot en met 24 uur van tevoren kunt u zelf de reservering verwijderen en/of verplaatsen.

Ik heb gereserveerd en betaald, maar de reservering moet geannuleerd worden.
Graag bellen en in overleg met ons de nieuwe afspraak plannen. Wij zetten bij de reservering dat deze is betaald.

Ik heb (privé)les van de Padel Academy, hoe kan ik reserveren?
Dat is niet nodig. De baan wordt door de Padel Academy zelf gereserveerd.

Ik wil graag padel spelen, maar ik heb geen partner(s)
U bent van harte welkom tijdens de inloopavonden op maandag en donderdag van 19.00 tot 20.00 uur. Ook kunt u zich via de website aanmelden voor een van onze app-groepen of de laddercompetitie. Dit is een ideale manier om in contact te komen met nieuwe padelspelers, zo kan je een (semi) vast groepje creëren of juist iedere week met iemand anders spelen. Een aanrader!

Ik ben lid en padel alleen, hoe kan ik reserveren?
Dat is niet mogelijk, er zijn 4 leden nodig om te reserveren. U bent van harte welkom tijdens de inloopavonden op maandag en donderdag van 19.00 tot 20.00 uur.