Competitie

Vanaf heden is het mogelijk je in te schrijven voor de NPB voorjaarscompetitie 2019!
Padel is een snel groeiende sport en er wordt verwacht dat er in het voorjaar weer meer dan 100 competitieteams meespelen.

Het is mogelijk in te schrijven op drie niveaus: 1e, 2e en 3e. klasse. Hiervoor geldt een vrije inschrijving.
Hoofdklasse: voor de hoofdklasse is het nog niet mogelijk in te schrijven. Hiervoor zal een aparte inschrijving volgen; deze competitie zal compact zijn en in één of twee weekenden worden gespeeld, naar verwachting in mei.
Jeugdcompetitie: Belangrijke toevoeging dit jaar is de pilot voor de jeugdcompetitie. In de regio Midden Nederland is in het najaar van 2018 een uitwisseling opgezet voor jeugdspelers die dit jaar wordt voortgezet in een officiële competitie. Er zal onderscheid worden gemaakt op leeftijd en niveau, afhankelijk van inschrijving. Deze competitie wordt gespeeld in maart 2019.

De data voor de voorjaarscompetitie 2019 voor de zaterdagen en zondagen:
– 06-07 april 2019
– 13-14 april 2019
– 20-21 april 2019
– 11-12 mei 2019
– 18-19 mei 2019
– 25-26 mei 2019
– 01-02 juni 2019
– Finaleweekend 15-16 juni

Padelclub Victoria moet ivm beschikbaarheid van de banen de competitie deelname eerst goedkeuren, meld het team daarom voor 22 februari aan bij Padelclub Victoria via info@padelclubvictoria.nl.
Via de onderstaande link kun je een team definitief inschrijven bij de NPB: https://www.setteo.com/torneos/npb-padelcompetitie-voorjaar-20194gw/
Inschrijven is mogelijk tot uiterlijk vrijdag 22 februari 2019 en publicatie van de competitie indeling zal twee weken voor de eerste wedstrijddag zijn op 22 maart.

Voorwaarden om mee te doen:
– Alle spelers moeten gedurende de competitie periode (april-juni) lid zijn van Padelclub Victoria
– Padelclub Victoria heeft het team goedkeuring gegeven voor deelname (ivm beschikbaarheid van banen)
– opgeven gaat via SETTEO;
– jouw team moet uit minimaal uit 4 spelers bestaan. In verband met verhinderingen en eventuele blessures is het aan te bevelen dat een team uit minimaal 6 spelers bestaat;
– de competitiebijdrage aan de NPB bedraagt € 25 per team; inning zal achteraf plaatsvinden;
– alle spelers hebben een geldige licentie en dus ook een SETTEO account;
– de captain is verantwoordelijk voor de inschrijving;
– heren en dames kunnen gezamenlijk competitie spelen.

De NPB houdt zich het recht voor om teams anders in te delen afhankelijk van het aantal aanmeldingen per klasse en regio.

Heb je nog vragen over de competitie, dan kun je die stellen aan competities@padelbond.nl of kijk op http://www.padelbond.nl/competitie